Martina - A Martina név jelentése, Martina névnapjai, Martina név becézése és más érdekességek:

● A Martina név eredete: latin

● A Martina név jelentése:

Mars hadistenhez hasonló, harcias, bátor ( A Márton név női párja)

● A Martina név becézése / Martina becenevei:

Martinka, Tina, TInus, TInka, Tinci, Tincu, Marti, Martis

● Martina névnapja:

január 30.
● A Martina név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Martina név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Martina névről? Görgess lejjebb!
A Martina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Martina névről

● A Martina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Martina név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Martina névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Martina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Martina név ? Jó helyen jársz!
A Martina: 7 betűből álló női név / lánynév
A Martina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Martina név magánhangzói: A, I,
A Martina név mássalhangzói: M, N, R, T,
A Martina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Martina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Martina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Martina névvel kapcsolatban. a Martina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Martina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Martina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Martina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Martina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Martina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Martina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!