Margitta - A Margitta név jelentése, Margitta névnapjai, Margitta név becézése és más érdekességek:

● A Margitta név eredete: görög

● A Margitta név jelentése:

gyöngy

● A Margitta név becézése / Margitta becenevei:

A Margitta becenevei még nincsenek felvéve rendszerünkbe

● Margitta névnapja:

január 18.január 19.január 28.február 22.június 10.június 20.július 9.július 20.augusztus 26.szeptember 2.október 16.október 17.október 25.november 16.december 30.
● A Margitta név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Margitta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Margitta névről? Görgess lejjebb!
A Margitta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Margitta névről

● A Margitta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Margitta név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Margitta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Margitta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Margitta név ? Jó helyen jársz!
A Margitta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Margitta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Margitta név magánhangzói: A, I,
A Margitta név mássalhangzói: G, M, R, T,
A Margitta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Margitta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Margitta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 355 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 132 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Margitta névvel kapcsolatban. a Margitta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Margitta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Margitta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Margitta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Margitta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Margitta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Margitta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!