Mónika - A Mónika név jelentése, Mónika névnapjai, Mónika név becézése és más érdekességek:

● A Mónika név eredete: görög

● A Mónika név jelentése:

nemes, istennő

● A Mónika név becézése / Mónika becenevei:

Móni, Mona, Moncsi, Moncsika, Moncsicsi, Monus, Monci

● Mónika névnapja:

május 4.augusztus 27.
● A Mónika név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mónika név előfordulási gyakorisága: Gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mónika névről? Görgess lejjebb!
A Mónika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mónika névről

● A Mónika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mónika név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Mónika névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Mónika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mónika név ? Jó helyen jársz!
A Mónika: 6 betűből álló női név / lánynév
A Mónika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mónika név magánhangzói: A, I, Ó,
A Mónika név mássalhangzói: K, M, N,
A Mónika név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Mónika névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mónika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 359 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mónika névvel kapcsolatban. a Mónika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mónika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mónika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mónika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mónika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mónika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mónika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!