Bendegúz - A Bendegúz név jelentése, Bendegúz névnapjai, Bendegúz név becézése és más érdekességek:

● A Bendegúz név eredete: magyar

● A Bendegúz név jelentése:

Attila hun uralkodó atyjának neve

● A Bendegúz név becézése / Bendegúz becenevei:

Bendi, Bendike, Degu

● Bendegúz névnapja:

május 7.október 10.
● A Bendegúz név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bendegúz név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bendegúz névről? Görgess lejjebb!
A Bendegúz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bendegúz névről

● A Bendegúz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bendegúz név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Ú ( 3 ) + Z ( 8 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Bendegúz névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Bendegúz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bendegúz név ? Jó helyen jársz!
A Bendegúz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bendegúz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bendegúz név magánhangzói: E, Ú,
A Bendegúz név mássalhangzói: B, D, G, N, Z,
A Bendegúz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bendegúz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bendegúz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bendegúz névvel kapcsolatban. a Bendegúz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bendegúz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bendegúz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bendegúz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bendegúz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bendegúz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bendegúz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!