Tatjána - A Tatjána név jelentése, Tatjána névnapjai, Tatjána név becézése és más érdekességek:

● A Tatjána név eredete: latin - orosz

● A Tatjána név jelentése:

Tatius családjához tartozó

● A Tatjána név becézése / Tatjána becenevei:

Tati, Tatika, Tatica, Jána, Jáni, Jánus, Jánka

● Tatjána névnapja:

január 12.április 22.
● A Tatjána név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tatjána név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tatjána névről? Görgess lejjebb!
A Tatjána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tatjána névről

● A Tatjána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tatjána név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Tatjána névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Tatjána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tatjána név ? Jó helyen jársz!
A Tatjána: 7 betűből álló női név / lánynév
A Tatjána név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Tatjána név magánhangzói: A, Á,
A Tatjána név mássalhangzói: J, N, T,
A Tatjána név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Tatjána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tatjána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tatjána névvel kapcsolatban. a Tatjána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tatjána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tatjána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tatjána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tatjána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tatjána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tatjána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!