Teofánia - A Teofánia név jelentése, Teofánia névnapjai, Teofánia név becézése és más érdekességek:

● A Teofánia név eredete: görög

● A Teofánia név jelentése:

Isten megjelenése

● A Teofánia név becézése / Teofánia becenevei:

Fáni, Nia, Fánika, Teó, Teóka, Teus, Teuci, Teuka

● Teofánia névnapja:

február 2.március 12.december 22.december 27.
● A Teofánia név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Teofánia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Teofánia névről? Görgess lejjebb!
A Teofánia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Teofánia névről

● A Teofánia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Teofánia név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + F ( 6 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Teofánia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Teofánia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Teofánia név ? Jó helyen jársz!
A Teofánia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Teofánia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Teofánia név magánhangzói: A, Á, E, I, O,
A Teofánia név mássalhangzói: F, N, T,
A Teofánia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

A Teofánia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Teofánia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Teofánia névvel kapcsolatban. a Teofánia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Teofánia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Teofánia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Teofánia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Teofánia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Teofánia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Teofánia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!