Tíciána - A Tíciána név jelentése, Tíciána névnapjai, Tíciána név becézése és más érdekességek:

● A Tíciána név eredete: latin

● A Tíciána név jelentése:

utazó, zarándok, örömhozó, a Titius nemzetséghez tartozó ( A Ticiána név alakváltozata )

● A Tíciána név becézése / Tíciána becenevei:

Tici, Ticus, Ticu, Cia, Cius, Ciuka,

● Tíciána névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Tíciána név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tíciána név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tíciána névről? Görgess lejjebb!
A Tíciána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tíciána névről

● A Tíciána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tíciána név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + Í ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Tíciána névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Tíciána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tíciána név ? Jó helyen jársz!
A Tíciána: 7 betűből álló női név / lánynév
A Tíciána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tíciána név magánhangzói: A, Á, I, Í,
A Tíciána név mássalhangzói: C, N, T,
A Tíciána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Tíciána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tíciána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tíciána névvel kapcsolatban. a Tíciána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tíciána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tíciána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tíciána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tíciána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tíciána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tíciána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!