Tittína - A Tittína név jelentése, Tittína névnapjai, Tittína név becézése és más érdekességek:

● A Tittína név eredete: olasz - latin

● A Tittína név jelentése:

bemerítő, bemártó, keresztelő ( A Battista név beceneveiből )

● A Tittína név becézése / Tittína becenevei:

Tina, Titti, Tittu, Tittuka, Tittuci, Tittkó, Ti, Tius, Tiuka

● Tittína névnapja:

január 26.február 11.
● A Tittína név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tittína név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tittína névről? Görgess lejjebb!
A Tittína az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tittína névről

● A Tittína név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tittína név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Tittína névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Tittína név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tittína név ? Jó helyen jársz!
A Tittína: 7 betűből álló női név / lánynév
A Tittína név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tittína név magánhangzói: A, I, Í,
A Tittína név mássalhangzói: N, T,
A Tittína név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Tittína névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tittína névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tittína névvel kapcsolatban. a Tittína név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tittína név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tittína név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tittína névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tittína név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tittína nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tittína névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!