Tomázia - A Tomázia név jelentése, Tomázia névnapjai, Tomázia név becézése és más érdekességek:

● A Tomázia név eredete: héber ( bibliai ) - latin

● A Tomázia név jelentése:

iker, csodálatos ( A Tamás férfinév női párja )

● A Tomázia név becézése / Tomázia becenevei:

Tomcsi, Tomcsa, Mázi, Mázka, Zia, Zius, Ziuka

● Tomázia névnapja:

április 14.augusztus 25.
● A Tomázia név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tomázia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tomázia névről? Görgess lejjebb!
A Tomázia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tomázia névről

● A Tomázia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tomázia név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Tomázia névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Tomázia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tomázia név ? Jó helyen jársz!
A Tomázia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Tomázia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tomázia név magánhangzói: A, Á, I, O,
A Tomázia név mássalhangzói: M, T, Z,
A Tomázia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Tomázia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tomázia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tomázia névvel kapcsolatban. a Tomázia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tomázia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tomázia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tomázia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tomázia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tomázia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tomázia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!