Villő - A Villő név jelentése, Villő névnapjai, Villő név becézése és más érdekességek:

● A Villő név eredete: magyar

● A Villő név jelentése:

villőzés, lomb

● A Villő név becézése / Villő becenevei:

Villőke, Vilcsi, Vilcsu, Villus, Villuka, Vilci

● Villő névnapja:

május 31.június 12.
● A Villő név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Villő név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Villő névről? Görgess lejjebb!
A Villő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Villő névről

● A Villő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Villő név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + Ő ( 3 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Villő névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Villő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Villő név ? Jó helyen jársz!
A Villő: 5 betűből álló női név / lánynév
A Villő név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Villő név magánhangzói: I, Ő,
A Villő név mássalhangzói: L, V,
A Villő név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Villő névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Villő névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Villő névvel kapcsolatban. a Villő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Villő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Villő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Villő névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Villő név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Villő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Villő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!