Elizeus - Az Elizeus név jelentése, Elizeus névnapjai, Elizeus név becézése és más érdekességek:

● Az Elizeus név eredete: héber ( bibliai ) - latin

● Az Elizeus név jelentése:

Isten a szabadulás, Isten segített

● Az Elizeus név becézése / Elizeus becenevei:

Lizeus, Eli, Elike, Zeus, Zeuska

● Elizeus névnapja:

június 14.
● Az Elizeus név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Elizeus név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elizeus névről? Görgess lejjebb!
Az Elizeus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elizeus névről

● Az Elizeus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elizeus név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
Az Elizeus névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Elizeus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elizeus név ? Jó helyen jársz!
Az Elizeus: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Elizeus név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Elizeus név magánhangzói: E, I, U,
Az Elizeus név mássalhangzói: L, S, Z,
Az Elizeus név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Elizeus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Elizeus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elizeus névvel kapcsolatban. az Elizeus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elizeus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elizeus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elizeus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elizeus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elizeus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elizeus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!