Elemér - Az Elemér név jelentése, Elemér névnapjai, Elemér név becézése és más érdekességek:

● Az Elemér név eredete: magyar

● Az Elemér név jelentése:

nagy béke, nemes, híres

● Az Elemér név becézése / Elemér becenevei:

Ele, Eli, Elem, Lemér, Mérke, Elemérke

● Elemér névnapja:

február 20.február 28.augusztus 25.augusztus 28.október 9.
● Az Elemér név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Elemér név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elemér névről? Görgess lejjebb!
Az Elemér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elemér névről

● Az Elemér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elemér név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 31 ( 3 + 1 )
Az Elemér névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Elemér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elemér név ? Jó helyen jársz!
Az Elemér: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Elemér név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Elemér név magánhangzói: E, É,
Az Elemér név mássalhangzói: L, M, R,
Az Elemér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Elemér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Elemér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elemér névvel kapcsolatban. az Elemér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elemér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elemér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elemér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elemér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elemér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elemér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!