Szilveszter - A Szilveszter név jelentése, Szilveszter névnapjai, Szilveszter név becézése és más érdekességek:

● A Szilveszter név eredete: latin

● A Szilveszter név jelentése:

erdei, erdőben élő ( férfi )

● A Szilveszter név becézése / Szilveszter becenevei:

Szili, Sziszi, Szilike, Szilu, Veszter, veszterke, Veszkó, Szilka, Szilkó

● Szilveszter névnapja:

november 26.december 31.
● A Szilveszter név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szilveszter név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szilveszter névről? Görgess lejjebb!
A Szilveszter az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szilveszter névről

● A Szilveszter név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szilveszter név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 55 ( 5 + 5 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szilveszter névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szilveszter név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szilveszter név ? Jó helyen jársz!
A Szilveszter: 11 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szilveszter név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szilveszter név magánhangzói: E, I,
A Szilveszter név mássalhangzói: SZ, L, R, T, V,
A Szilveszter név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szilveszter névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szilveszter névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szilveszter névvel kapcsolatban. a Szilveszter név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szilveszter név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szilveszter név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szilveszter névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szilveszter név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szilveszter nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szilveszter névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!