Ágosta - Az Ágosta név jelentése, Ágosta névnapjai, Ágosta név becézése és más érdekességek:

● Az Ágosta név eredete: latin - magyar

● Az Ágosta név jelentése:

magasztos,fennkölt ( Az Ágost férfinév női párja, az Auguszta régi magyar formája )

● Az Ágosta név becézése / Ágosta becenevei:

Ágó, Guszta, Guszti

● Ágosta névnapja:

március 27.március 29.december 18.
● Az Ágosta név típusa: Á betűs női név / lány név
● Az Ágosta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ágosta névről? Görgess lejjebb!
Az Ágosta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ágosta névről

● Az Ágosta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ágosta név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Ágosta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Ágosta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ágosta név ? Jó helyen jársz!
Az Ágosta: 6 betűből álló női név / lány név
Az Ágosta név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
Az Ágosta név magánhangzói: A, Á, O,
Az Ágosta név mássalhangzói: G, S, T,
Az Ágosta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

Az Ágosta névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Ágosta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 67 db Á betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 41 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ágosta névvel kapcsolatban. az Ágosta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ágosta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ágosta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ágosta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ágosta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ágosta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ágosta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!