Ármina - Az Ármina név jelentése, Ármina névnapjai, Ármina név becézése és más érdekességek:

● Az Ármina név eredete: germán

● Az Ármina név jelentése:

hadra kész ( Az Ármin férfinév női párja )

● Az Ármina név becézése / Ármina becenevei:

Mina, Minus, Minuska, Ármi

● Ármina névnapja:

június 2.
● Az Ármina név típusa: Á betűs női név / lány név
● Az Ármina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ármina névről? Görgess lejjebb!
Az Ármina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ármina névről

● Az Ármina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ármina név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Ármina névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ármina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ármina név ? Jó helyen jársz!
Az Ármina: 6 betűből álló női név / lány név
Az Ármina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Ármina név magánhangzói: A, Á, I,
Az Ármina név mássalhangzói: M, N, R,
Az Ármina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

Az Ármina névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Ármina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 69 db Á betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ármina névvel kapcsolatban. az Ármina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ármina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ármina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ármina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ármina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ármina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ármina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!