Áprilka - Az Áprilka név jelentése, Áprilka névnapjai, Áprilka név becézése és más érdekességek:

● Az Áprilka név eredete: angol - latin

● Az Áprilka név jelentése:

április ( Az April név magyarosítása )

● Az Áprilka név becézése / Áprilka becenevei:

Ápri, Áprika, Prilla, Prillus, Prilka

● Áprilka névnapja:

március 23.november 22.
● Az Áprilka név típusa: Á betűs női név / lánynév
● Az Áprilka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Áprilka névről? Görgess lejjebb!
Az Áprilka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Áprilka névről

● Az Áprilka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Áprilka név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + P ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Áprilka névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Áprilka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Áprilka név ? Jó helyen jársz!
Az Áprilka: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Áprilka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Áprilka név magánhangzói: A, Á, I,
Az Áprilka név mássalhangzói: K, L, P, R,
Az Áprilka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Áprilka névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Áprilka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 65 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 22 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Áprilka névvel kapcsolatban. az Áprilka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Áprilka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Áprilka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Áprilka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Áprilka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Áprilka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Áprilka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!