Álea - Az Álea név jelentése, Álea névnapjai, Álea név becézése és más érdekességek:

● Az Álea név eredete: görög

● Az Álea név jelentése:

jól , ékesen szóló ( Az Eulália német eredetű rövidülése )

● Az Álea név becézése / Álea becenevei:

Áli, Álika, Álus, Áluska, Lea

● Álea névnapja:

február 12.december 10.
● Az Álea név típusa: Á betűs női név / lány név
● Az Álea név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Álea névről? Görgess lejjebb!
Az Álea az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Álea névről

● Az Álea név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Álea név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + A ( 1 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Álea névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Álea név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Álea név ? Jó helyen jársz!
Az Álea: 4 betűből álló női név / lány név
Az Álea név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Álea név magánhangzói: A, Á, E,
Az Álea név mássalhangzói: L,
Az Álea név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

Az Álea névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Álea névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 67 db Á betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 41 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Álea névvel kapcsolatban. az Álea név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Álea név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Álea név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Álea névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Álea név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Álea nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Álea névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!