Akaiéna - Az Akaiéna név jelentése, Akaiéna névnapjai, Akaiéna név becézése és más érdekességek:

● Az Akaiéna név eredete: Az Akaiéna név eredetéről nincsenek adataink

● Az Akaiéna név jelentése:

Az Akaiéna név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● Az Akaiéna név becézése / Akaiéna becenevei:

Aka, Aki, Éna, Énus,

● Akaiéna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Akaiéna név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Akaiéna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Akaiéna névről? Görgess lejjebb!
Az Akaiéna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Akaiéna névről

● Az Akaiéna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Akaiéna név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + I ( 9 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
Az Akaiéna névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Akaiéna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Akaiéna név ? Jó helyen jársz!
Az Akaiéna: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Akaiéna név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Akaiéna név magánhangzói: A, É, I,
Az Akaiéna név mássalhangzói: K, N,
Az Akaiéna név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Akaiéna névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Akaiéna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Akaiéna névvel kapcsolatban. az Akaiéna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Akaiéna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Akaiéna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Akaiéna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Akaiéna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Akaiéna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Akaiéna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!