Alvina - Az Alvina név jelentése, Alvina névnapjai, Alvina név becézése és más érdekességek:

● Az Alvina név eredete: germán - angol

● Az Alvina név jelentése:

nemes ( vagy tündér ) barát. ( Az Alvin férfinév női párja )

● Az Alvina név becézése / Alvina becenevei:

Vina, Vinus, Vinike, Alvi, Alvika

● Alvina névnapja:

június 22.december 16.
● Az Alvina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alvina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alvina névről? Görgess lejjebb!
Az Alvina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alvina névről

● Az Alvina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alvina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Alvina névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Alvina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alvina név ? Jó helyen jársz!
Az Alvina: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Alvina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Alvina név magánhangzói: A, I,
Az Alvina név mássalhangzói: L, N, V,
Az Alvina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Alvina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alvina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alvina névvel kapcsolatban. az Alvina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alvina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alvina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alvina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alvina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alvina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alvina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!