Elíz - Az Elíz név jelentése, Elíz névnapjai, Elíz név becézése és más érdekességek:

● Az Elíz név eredete: héber ( bibliai )

● Az Elíz név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesküdött, Isten a teljesség, a tökéletesség ( Az Erzsébet (Elisabeth) önállósult rövidülése. )

● Az Elíz név becézése / Elíz becenevei:

Eli, Elizke, Elizi, Lizus, Lizka, Lizi

● Elíz névnapja:

május 6.június 18.
● Az Elíz név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Elíz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Elíz névről? Görgess lejjebb!
Az Elíz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Elíz névről

● Az Elíz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Elíz név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + Í ( 9 ) + Z ( 8 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Elíz névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Elíz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Elíz név ? Jó helyen jársz!
Az Elíz: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Elíz név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Elíz név magánhangzói: E, Í,
Az Elíz név mássalhangzói: L, Z,
Az Elíz név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Elíz névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Elíz névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 228 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 142 női név / lány név és 86 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Elíz névvel kapcsolatban. az Elíz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Elíz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Elíz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Elíz névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Elíz név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Elíz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Elíz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!