Eliána - Az Eliána név jelentése, Eliána névnapjai, Eliána név becézése és más érdekességek:

● Az Eliána név eredete: héber ( bibliai )

● Az Eliána név jelentése:

Jahve az én Istenem ( Az Éliás férfinév francia női párjának latinosított formájából )

● Az Eliána név becézése / Eliána becenevei:

Liána, Lius, Eli, Elluska, Elluci,

● Eliána névnapja:

február 16.július 20.
● Az Eliána név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Eliána név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eliána névről? Görgess lejjebb!
Az Eliána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eliána névről

● Az Eliána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eliána név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
Az Eliána névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Eliána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eliána név ? Jó helyen jársz!
Az Eliána: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Eliána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Eliána név magánhangzói: A, Á, E, I,
Az Eliána név mássalhangzói: L, N,
Az Eliána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Eliána névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Eliána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eliána névvel kapcsolatban. az Eliána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eliána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eliána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eliána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eliána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eliána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eliána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!