Fidélia - A Fidélia név jelentése, Fidélia névnapjai, Fidélia név becézése és más érdekességek:

● A Fidélia név eredete: latin

● A Fidélia név jelentése:

hűséges ( A Fidél férfinév női párja )

● A Fidélia név becézése / Fidélia becenevei:

Délia, Lia, Lius, Fidélke, Fidusz, Fiduka,

● Fidélia névnapja:

április 24.
● A Fidélia név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fidélia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fidélia névről? Görgess lejjebb!
A Fidélia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fidélia névről

● A Fidélia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fidélia név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Fidélia névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Fidélia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fidélia név ? Jó helyen jársz!
A Fidélia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Fidélia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Fidélia név magánhangzói: A, É, I,
A Fidélia név mássalhangzói: D, F, L,
A Fidélia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Fidélia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fidélia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fidélia névvel kapcsolatban. a Fidélia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fidélia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fidélia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fidélia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fidélia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fidélia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fidélia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!