Fehéra - A Fehéra név jelentése, Fehéra névnapjai, Fehéra név becézése és más érdekességek:

● A Fehéra név eredete: magyar

● A Fehéra név jelentése:

fehér bőrű, fehér hajú, fehér

● A Fehéra név becézése / Fehéra becenevei:

Héra, Hérus, Fehi, Fehérke

● Fehéra névnapja:

december 16.
● A Fehéra név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fehéra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fehéra névről? Görgess lejjebb!
A Fehéra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fehéra névről

● A Fehéra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fehéra név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + H ( 8 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Fehéra névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Fehéra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fehéra név ? Jó helyen jársz!
A Fehéra: 6 betűből álló női név / lánynév
A Fehéra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Fehéra név magánhangzói: A, E, É,
A Fehéra név mássalhangzói: F, H, R,
A Fehéra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Fehéra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fehéra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fehéra névvel kapcsolatban. a Fehéra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fehéra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fehéra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fehéra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fehéra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fehéra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fehéra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!