Mirtilia - A Mirtilia név jelentése, Mirtilia névnapjai, Mirtilia név becézése és más érdekességek:

● A Mirtilia név eredete: görög - francia

● A Mirtilia név jelentése:

mirtuszfa, áfonya ( A Mirtill alakváltozata )

● A Mirtilia név becézése / Mirtilia becenevei:

Mirtil, Mirtilke, Mirtus, Mirti, Tilli, Tillus, Lia, Lius

● Mirtilia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Mirtilia név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mirtilia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mirtilia névről? Görgess lejjebb!
A Mirtilia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mirtilia névről

● A Mirtilia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mirtilia név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Mirtilia névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Mirtilia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mirtilia név ? Jó helyen jársz!
A Mirtilia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Mirtilia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mirtilia név magánhangzói: A, I,
A Mirtilia név mássalhangzói: L, M, R, T,
A Mirtilia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Mirtilia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mirtilia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 359 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mirtilia névvel kapcsolatban. a Mirtilia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mirtilia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mirtilia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mirtilia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mirtilia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mirtilia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mirtilia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!