Milana - A Milana név jelentése, Milana névnapjai, Milana név becézése és más érdekességek:

● A Milana név eredete: szláv

● A Milana név jelentése:

kedves ( A Milán férfinév női párja )

● A Milana név becézése / Milana becenevei:

Mila, Milus, Milci, Miluka, Milupa, Lana, Lanus, Lanácska

● Milana névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Milana név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Milana név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Milana névről? Görgess lejjebb!
A Milana az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Milana névről

● A Milana név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Milana név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Milana névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Milana név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Milana név ? Jó helyen jársz!
A Milana: 6 betűből álló női név / lánynév
A Milana név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Milana név magánhangzói: A, I,
A Milana név mássalhangzói: L, M, N,
A Milana név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Milana névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Milana névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 358 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 225 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Milana névvel kapcsolatban. a Milana név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Milana név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Milana név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Milana névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Milana név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Milana nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Milana névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!