Rozália - A Rozália név jelentése, Rozália névnapjai, Rozália név becézése és más érdekességek:

● A Rozália név eredete: latin - olasz

● A Rozália név jelentése:

rózsa ( A Róza olaszos továbbképzése.)

● A Rozália név becézése / Rozália becenevei:

Zali, Záli, Rozi, Rozika, Rozica, Rozka, Rozálka, Rozali, Rózi, Rozinka

● Rozália névnapja:

szeptember 4.
● A Rozália név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rozália név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rozália névről? Görgess lejjebb!
A Rozália az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rozália névről

● A Rozália név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rozália név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Rozália névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Rozália név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rozália név ? Jó helyen jársz!
A Rozália: 7 betűből álló női név / lánynév
A Rozália név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rozália név magánhangzói: A, Á, I, O,
A Rozália név mássalhangzói: L, R, Z,
A Rozália név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rozália névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rozália névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rozália névvel kapcsolatban. a Rozália név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rozália név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rozália név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rozália névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rozália név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rozália nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rozália névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!