Rikarda - A Rikarda név jelentése, Rikarda névnapjai, Rikarda név becézése és más érdekességek:

● A Rikarda név eredete: német - spanyol

● A Rikarda név jelentése:

hatalmas, erős uralkodó, merész ( A Rikárdó férfinév női párja )

● A Rikarda név becézése / Rikarda becenevei:

Riki, Riri, Riku, kardi, Karda, Kardus, Kardica

● Rikarda névnapja:

szeptember 18.szeptember 25.
● A Rikarda név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rikarda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rikarda névről? Görgess lejjebb!
A Rikarda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rikarda névről

● A Rikarda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rikarda név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Rikarda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Rikarda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rikarda név ? Jó helyen jársz!
A Rikarda: 7 betűből álló női név / lánynév
A Rikarda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rikarda név magánhangzói: A, I,
A Rikarda név mássalhangzói: D, K, R,
A Rikarda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Rikarda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rikarda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rikarda névvel kapcsolatban. a Rikarda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rikarda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rikarda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rikarda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rikarda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rikarda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rikarda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!