Teodolinda - A Teodolinda név jelentése, Teodolinda névnapjai, Teodolinda név becézése és más érdekességek:

● A Teodolinda név eredete: német - görög

● A Teodolinda név jelentése:

nép, hársfa pajzs

● A Teodolinda név becézése / Teodolinda becenevei:

Teó, Teóka, Teus, Teuci, Teuka, Dolind, Lindi, Lindus

● Teodolinda névnapja:

január 22.február 11.
● A Teodolinda név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Teodolinda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Teodolinda névről? Görgess lejjebb!
A Teodolinda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Teodolinda névről

● A Teodolinda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Teodolinda név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Teodolinda névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Teodolinda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Teodolinda név ? Jó helyen jársz!
A Teodolinda: 10 betűből álló női név / lánynév
A Teodolinda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Teodolinda név magánhangzói: A, E, I, O,
A Teodolinda név mássalhangzói: D, L, N, T,
A Teodolinda név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

A Teodolinda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Teodolinda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Teodolinda névvel kapcsolatban. a Teodolinda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Teodolinda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Teodolinda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Teodolinda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Teodolinda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Teodolinda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Teodolinda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!