Teofila - A Teofila név jelentése, Teofila névnapjai, Teofila név becézése és más érdekességek:

● A Teofila név eredete: görög - latin

● A Teofila név jelentése:

( A Teofil férfinév női párja )

● A Teofila név becézése / Teofila becenevei:

Fila, Filus, Filuci, Teuci, Teóka, Teus, Teóci, Ofi, Ofilka

● Teofila névnapja:

május 21.június 17.december 28.március 5.március 10.október 13.október 29.
● A Teofila név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Teofila név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Teofila névről? Görgess lejjebb!
A Teofila az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Teofila névről

● A Teofila név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Teofila név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Teofila névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Teofila név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Teofila név ? Jó helyen jársz!
A Teofila: 7 betűből álló női név / lánynév
A Teofila név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Teofila név magánhangzói: A, E, I, O,
A Teofila név mássalhangzói: F, L, T,
A Teofila név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Teofila névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Teofila névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Teofila névvel kapcsolatban. a Teofila név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Teofila név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Teofila név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Teofila névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Teofila név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Teofila nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Teofila névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!