Teobalda - A Teobalda név jelentése, Teobalda névnapjai, Teobalda név becézése és más érdekességek:

● A Teobalda név eredete: német - görög

● A Teobalda név jelentése:

merész nép ( A Teobald férfinév női párja )

● A Teobalda név becézése / Teobalda becenevei:

Teó, Teóka, Teus, Teuci, Teuka, Balda, Balduci, Balduka,

● Teobalda névnapja:

május 21.július 1.
● A Teobalda név típusa: T betűs női név / lány név
● A Teobalda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Teobalda névről? Görgess lejjebb!
A Teobalda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Teobalda névről

● A Teobalda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Teobalda név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Teobalda névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Teobalda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Teobalda név ? Jó helyen jársz!
A Teobalda: 8 betűből álló női név / lány név
A Teobalda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Teobalda név magánhangzói: A, E, O,
A Teobalda név mássalhangzói: B, D, L, T,
A Teobalda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Teobalda névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Teobalda névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 187 db T betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Teobalda névvel kapcsolatban. a Teobalda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Teobalda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Teobalda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Teobalda névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Teobalda név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Teobalda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Teobalda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!