Tertullia - A Tertullia név jelentése, Tertullia névnapjai, Tertullia név becézése és más érdekességek:

● A Tertullia név eredete: római - latin

● A Tertullia név jelentése:

harmadik ( gyermek )

● A Tertullia név becézése / Tertullia becenevei:

Teru, Tertu, Teri, Tertuka, Tu, Tutu, Tuill, Illa, Illus

● Tertullia névnapja:

április 29.április 30.
● A Tertullia név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tertullia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tertullia névről? Görgess lejjebb!
A Tertullia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tertullia névről

● A Tertullia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tertullia név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Tertullia névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Tertullia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tertullia név ? Jó helyen jársz!
A Tertullia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Tertullia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tertullia név magánhangzói: A, E, I, U,
A Tertullia név mássalhangzói: L, R, T,
A Tertullia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Tertullia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tertullia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 179 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tertullia névvel kapcsolatban. a Tertullia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tertullia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tertullia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tertullia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tertullia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tertullia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tertullia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!