Uljána - Az Uljána név jelentése, Uljána névnapjai, Uljána név becézése és más érdekességek:

● Az Uljána név eredete: orosz

● Az Uljána név jelentése:

a Julis nemzetséghez tartozó ( A Julianna orosz formájából )

● Az Uljána név becézése / Uljána becenevei:

Jáni, Jánka, Jánci, Jánus, Uli, Ulka, Ulci, Ulika

● Uljána névnapja:

május 22.
● Az Uljána név típusa: U betűs női név / lánynév
● Az Uljána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Uljána névről? Görgess lejjebb!
Az Uljána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Uljána névről

● Az Uljána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Uljána név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + L ( 3 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 14 ( 1 + 4 )
Az Uljána névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Uljána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Uljána név ? Jó helyen jársz!
Az Uljána: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Uljána név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Uljána név magánhangzói: A, Á, U,
Az Uljána név mássalhangzói: J, L, N,
Az Uljána név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Uljána névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Uljána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Uljána névvel kapcsolatban. az Uljána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Uljána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Uljána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Uljána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Uljána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Uljána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Uljána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!