Uzonka - Az Uzonka név jelentése, Uzonka névnapjai, Uzonka név becézése és más érdekességek:

● Az Uzonka név eredete: magyar - török

● Az Uzonka név jelentése:

hosszú, nyíl ( Az Uzon név önállósult becézője )

● Az Uzonka név becézése / Uzonka becenevei:

Uzi, Zonka, Zonci, Uzka, Uzó

● Uzonka névnapja:

július 12.
● Az Uzonka név típusa: U betűs női név / lánynév
● Az Uzonka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Uzonka névről? Görgess lejjebb!
Az Uzonka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Uzonka névről

● Az Uzonka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Uzonka név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Uzonka névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Uzonka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Uzonka név ? Jó helyen jársz!
Az Uzonka: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Uzonka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Uzonka név magánhangzói: A, O, U,
Az Uzonka név mássalhangzói: K, N, Z,
Az Uzonka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Uzonka névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Uzonka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Uzonka névvel kapcsolatban. az Uzonka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Uzonka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Uzonka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Uzonka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Uzonka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Uzonka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Uzonka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!