Urzulina - Az Urzulina név jelentése, Urzulina névnapjai, Urzulina név becézése és más érdekességek:

● Az Urzulina név eredete: latin

● Az Urzulina név jelentése:

kis medve ( Az Ursula / Orsolya latin képzős származéka. )

● Az Urzulina név becézése / Urzulina becenevei:

Ursi, Ursika, Ursó, Ursuka, Zuli, Zulka, Zulci

● Urzulina névnapja:

április 7.
● Az Urzulina név típusa: U betűs női név / lánynév
● Az Urzulina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Urzulina névről? Görgess lejjebb!
Az Urzulina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Urzulina névről

● Az Urzulina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Urzulina név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + R ( 9 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
Az Urzulina névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Urzulina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Urzulina név ? Jó helyen jársz!
Az Urzulina: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Urzulina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Urzulina név magánhangzói: A, I, U,
Az Urzulina név mássalhangzói: L, N, R, Z,
Az Urzulina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Urzulina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Urzulina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Urzulina névvel kapcsolatban. az Urzulina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Urzulina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Urzulina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Urzulina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Urzulina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Urzulina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Urzulina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!