Ulrika - Az Ulrika név jelentése, Ulrika névnapjai, Ulrika név becézése és más érdekességek:

● Az Ulrika név eredete: germán

● Az Ulrika név jelentése:

öröklött birtokán uralkodó, hatalmas uralkodó ( Az Urlik férfinév női párja )

● Az Ulrika név becézése / Ulrika becenevei:

Rika, Rikus, Rikesz, Rikuka, Ulcsi, Ulka, Ulcika

● Ulrika névnapja:

augusztus 6.május 8.
● Az Ulrika név típusa: U betűs női név / lánynév
● Az Ulrika név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ulrika névről? Görgess lejjebb!
Az Ulrika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ulrika névről

● Az Ulrika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ulrika név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + L ( 3 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Ulrika névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Ulrika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ulrika név ? Jó helyen jársz!
Az Ulrika: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Ulrika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ulrika név magánhangzói: A, I, U,
Az Ulrika név mássalhangzói: K, L, R,
Az Ulrika név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ulrika névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ulrika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ulrika névvel kapcsolatban. az Ulrika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ulrika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ulrika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ulrika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ulrika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ulrika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ulrika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!