Ulla - Az Ulla név jelentése, Ulla névnapjai, Ulla név becézése és más érdekességek:

● Az Ulla név eredete: német - germán

● Az Ulla név jelentése:

hatalmas uralkodó, kis medve ( A német Ulrike és az Ursula önállósult becézője. )

● Az Ulla név becézése / Ulla becenevei:

Ullus, Ullika, Ulcsi, Ulci, Ulcika, Ullácska

● Ulla névnapja:

május 8.július 4.
● Az Ulla név típusa: U betűs női név / lánynév
● Az Ulla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ulla névről? Görgess lejjebb!
Az Ulla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ulla névről

● Az Ulla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ulla név számmisztikai elemzése:
U ( 3 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ulla névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ulla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ulla név ? Jó helyen jársz!
Az Ulla: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Ulla név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Ulla név magánhangzói: A, U,
Az Ulla név mássalhangzói: L,
Az Ulla név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Ulla névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ulla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 29 db U betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 10 női név / lány név és 19 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
U betűs női nevek / lánynevek listája U betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ulla névvel kapcsolatban. az Ulla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ulla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ulla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ulla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ulla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ulla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ulla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!