Angelus - Az Angelus név jelentése, Angelus névnapjai, Angelus név becézése és más érdekességek:

● Az Angelus név eredete: görög - latin

● Az Angelus név jelentése:

angyal, Isten követe ( Az Angelusz név magyar ejtésváltozata )

● Az Angelus név becézése / Angelus becenevei:

Angus, Luska, Angi

● Angelus névnapja:

május 5.
● Az Angelus név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Angelus név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Angelus névről? Görgess lejjebb!
Az Angelus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Angelus névről

● Az Angelus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Angelus név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Angelus névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Angelus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Angelus név ? Jó helyen jársz!
Az Angelus: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Angelus név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Angelus név magánhangzói: A, E, U,
Az Angelus név mássalhangzói: G, L, N, S,
Az Angelus név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Angelus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Angelus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Angelus névvel kapcsolatban. az Angelus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Angelus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Angelus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Angelus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Angelus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Angelus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Angelus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!