Augusztin - Az Augusztin név jelentése, Augusztin névnapjai, Augusztin név becézése és más érdekességek:

● Az Augusztin név eredete: latin - germán

● Az Augusztin név jelentése:

tiszteletreméltó, fenséges, méltóságos ( az Augusztusz név alakváltozata )

● Az Augusztin név becézése / Augusztin becenevei:

Guszti, Gusztin, Augusztinka, Tin

● Augusztin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Augusztin név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Augusztin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Augusztin névről? Görgess lejjebb!
Az Augusztin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Augusztin névről

● Az Augusztin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Augusztin név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + U ( 3 ) + G ( 7 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Augusztin névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Augusztin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Augusztin név ? Jó helyen jársz!
Az Augusztin: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Augusztin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Augusztin név magánhangzói: A, I, U,
Az Augusztin név mássalhangzói: SZ, G, N, T,
Az Augusztin név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Augusztin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Augusztin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Augusztin névvel kapcsolatban. az Augusztin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Augusztin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Augusztin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Augusztin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Augusztin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Augusztin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Augusztin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!