Ambrus - Az Ambrus név jelentése, Ambrus névnapjai, Ambrus név becézése és más érdekességek:

● Az Ambrus név eredete: görög

● Az Ambrus név jelentése:

halhatatlan.

● Az Ambrus név becézése / Ambrus becenevei:

Ambruska, Ambró, Ambi, Brusi

● Ambrus névnapja:

július 19.október 16.október 18.december 7.
● Az Ambrus név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Ambrus név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ambrus névről? Görgess lejjebb!
Az Ambrus az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ambrus névről

● Az Ambrus név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ambrus név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
Az Ambrus névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Ambrus név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ambrus név ? Jó helyen jársz!
Az Ambrus: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ambrus név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ambrus név magánhangzói: A, U,
Az Ambrus név mássalhangzói: B, M, R, S,
Az Ambrus név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ambrus névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ambrus névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ambrus névvel kapcsolatban. az Ambrus név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ambrus név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ambrus név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ambrus névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ambrus név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ambrus nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ambrus névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!