Kilián - A Kilián név jelentése, Kilián névnapjai, Kilián név becézése és más érdekességek:

● A Kilián név eredete: kelta - angol

● A Kilián név jelentése:

remete, szerzetes, cellában lakó

● A Kilián név becézése / Kilián becenevei:

Kili, Kilus, Kilkó, Kilka, Ili, Ilián, Lián

● Kilián névnapja:

július 8.november 13.
● A Kilián név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kilián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kilián névről? Görgess lejjebb!
A Kilián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kilián névről

● A Kilián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kilián név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Kilián névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Kilián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kilián név ? Jó helyen jársz!
A Kilián: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kilián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kilián név magánhangzói: Á, I,
A Kilián név mássalhangzói: K, L, N,
A Kilián név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kilián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kilián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kilián névvel kapcsolatban. a Kilián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kilián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kilián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kilián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kilián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kilián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kilián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!