Nónusz - A Nónusz név jelentése, Nónusz névnapjai, Nónusz név becézése és más érdekességek:

● A Nónusz név eredete: latin

● A Nónusz név jelentése:

kilencedik gyermek

● A Nónusz név becézése / Nónusz becenevei:

Nonka, Nonu, Nonika, Noni, Nonó, Nuszi, Nuszka, Nusz

● Nónusz névnapja:

március 16.
● A Nónusz név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nónusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nónusz névről? Görgess lejjebb!
A Nónusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nónusz névről

● A Nónusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nónusz név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Nónusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Nónusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nónusz név ? Jó helyen jársz!
A Nónusz: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nónusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Nónusz név magánhangzói: Ó, U,
A Nónusz név mássalhangzói: SZ, N,
A Nónusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Nónusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nónusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 207 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 134 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nónusz névvel kapcsolatban. a Nónusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nónusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nónusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nónusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nónusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nónusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nónusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!