Szalók - A Szalók név jelentése, Szalók névnapjai, Szalók név becézése és más érdekességek:

● A Szalók név eredete: magyar - török

● A Szalók név jelentése:

balkezes

● A Szalók név becézése / Szalók becenevei:

Szalus, Szalóka, Szalci, Szalu, Szaluka, Lóka, Lóci

● Szalók névnapja:

január 24.január 29.május 17.
● A Szalók név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szalók név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szalók névről? Görgess lejjebb!
A Szalók az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szalók névről

● A Szalók név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szalók név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + K ( 2 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Szalók névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Szalók név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szalók név ? Jó helyen jársz!
A Szalók: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szalók név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Szalók név magánhangzói: A, Ó,
A Szalók név mássalhangzói: SZ, K, L,
A Szalók név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szalók névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szalók névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szalók névvel kapcsolatban. a Szalók név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szalók név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szalók név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szalók névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szalók név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szalók nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szalók névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!