Szemere - A Szemere név jelentése, Szemere névnapjai, Szemere név becézése és más érdekességek:

● A Szemere név eredete: magyar

● A Szemere név jelentése:

kis termetű, szemecske

● A Szemere név becézése / Szemere becenevei:

Szemi, Szemus, Szemkó, Rere, Mere, Merkó, Merku

● Szemere névnapja:

február 23.május 26.
● A Szemere név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szemere név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szemere névről? Görgess lejjebb!
A Szemere az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szemere névről

● A Szemere név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szemere név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Szemere névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Szemere név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szemere név ? Jó helyen jársz!
A Szemere: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szemere név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szemere név magánhangzói: E,
A Szemere név mássalhangzói: SZ, M, R,
A Szemere név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szemere névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szemere névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szemere névvel kapcsolatban. a Szemere név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szemere név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szemere név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szemere névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szemere név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szemere nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szemere névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!