Szergiusz - A Szergiusz név jelentése, Szergiusz névnapjai, Szergiusz név becézése és más érdekességek:

● A Szergiusz név eredete: latin

● A Szergiusz név jelentése:

megőrző, gondozó, felügyelő, felvigyázó, a Sergius nemzetségből való

● A Szergiusz név becézése / Szergiusz becenevei:

Szergi, Szergó, Szergu, Szergi, Usz, Uszka, Uszi

● Szergiusz névnapja:

szeptember 8.szeptember 9.október 7.október 8.
● A Szergiusz név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szergiusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szergiusz névről? Görgess lejjebb!
A Szergiusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szergiusz névről

● A Szergiusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szergiusz név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Szergiusz névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szergiusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szergiusz név ? Jó helyen jársz!
A Szergiusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szergiusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szergiusz név magánhangzói: E, I, U,
A Szergiusz név mássalhangzói: SZ, G, R,
A Szergiusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szergiusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szergiusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szergiusz névvel kapcsolatban. a Szergiusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szergiusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szergiusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szergiusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szergiusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szergiusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szergiusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!