Szeveréd - A Szeveréd név jelentése, Szeveréd névnapjai, Szeveréd név becézése és más érdekességek:

● A Szeveréd név eredete: magyar - germán

● A Szeveréd név jelentése:

győzelem, béke ( A Szigfrid régi magyar alakja. )

● A Szeveréd név becézése / Szeveréd becenevei:

Szevi, Szeviek, Szevu, Szevus, Szevó, Veréd, Verike, Verkó

● Szeveréd névnapja:

február 15.
● A Szeveréd név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szeveréd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szeveréd névről? Görgess lejjebb!
A Szeveréd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szeveréd névről

● A Szeveréd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szeveréd név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Szeveréd névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szeveréd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szeveréd név ? Jó helyen jársz!
A Szeveréd: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szeveréd név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Szeveréd név magánhangzói: E, É,
A Szeveréd név mássalhangzói: SZ, D, R, V,
A Szeveréd név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Szeveréd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szeveréd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szeveréd névvel kapcsolatban. a Szeveréd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szeveréd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szeveréd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szeveréd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szeveréd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szeveréd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szeveréd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!