Szixtusz - A Szixtusz név jelentése, Szixtusz névnapjai, Szixtusz név becézése és más érdekességek:

● A Szixtusz név eredete: görög - latin

● A Szixtusz név jelentése:

sima, finom, hatodik gyermek

● A Szixtusz név becézése / Szixtusz becenevei:

Szix, Szixu, Szixó, Szixke, Ixi, Ixu, Tuszka

● Szixtusz névnapja:

március 28.április 3.április 6.augusztus 6.augusztus 7.
● A Szixtusz név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szixtusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szixtusz névről? Görgess lejjebb!
A Szixtusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szixtusz névről

● A Szixtusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szixtusz név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + X ( 6 ) + T ( 2 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Szixtusz névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Szixtusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szixtusz név ? Jó helyen jársz!
A Szixtusz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szixtusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szixtusz név magánhangzói: I, U,
A Szixtusz név mássalhangzói: SZ, T, X,
A Szixtusz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szixtusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szixtusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szixtusz névvel kapcsolatban. a Szixtusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szixtusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szixtusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szixtusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szixtusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szixtusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szixtusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!