Ambos - Az Ambos név jelentése, Ambos névnapjai, Ambos név becézése és más érdekességek:

● Az Ambos név eredete: görög

● Az Ambos név jelentése:

halhatatlan ( Az Ambrus név becéző formája )

● Az Ambos név becézése / Ambos becenevei:

Ambi, Ambika, Bosi, Bosika

● Ambos névnapja:

július 19.október 16.december 7.október 18.
● Az Ambos név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Ambos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ambos névről? Görgess lejjebb!
Az Ambos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ambos névről

● Az Ambos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ambos név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 14 ( 1 + 4 )
Az Ambos névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ambos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ambos név ? Jó helyen jársz!
Az Ambos: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ambos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ambos név magánhangzói: A, O,
Az Ambos név mássalhangzói: B, M, S,
Az Ambos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ambos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ambos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ambos névvel kapcsolatban. az Ambos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ambos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ambos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ambos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ambos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ambos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ambos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!