Alajos - Az Alajos név jelentése, Alajos névnapjai, Alajos név becézése és más érdekességek:

● Az Alajos név eredete: germán - latin

● Az Alajos név jelentése:

egész, bölcs ( Az Alois, Alwis név magyar alakváltozata )

● Az Alajos név becézése / Alajos becenevei:

Lajos, Ali, Lali, Lojzi

● Alajos névnapja:

június 21.október 17.
● Az Alajos név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Alajos név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alajos névről? Görgess lejjebb!
Az Alajos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alajos névről

● Az Alajos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alajos név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 13 ( 1 + 3 )
Az Alajos névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Alajos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alajos név ? Jó helyen jársz!
Az Alajos: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Alajos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Alajos név magánhangzói: A, O,
Az Alajos név mássalhangzói: J, L, S,
Az Alajos név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Alajos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Alajos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alajos névvel kapcsolatban. az Alajos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alajos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alajos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alajos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alajos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alajos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alajos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!