Agrippína - Az Agrippína név jelentése, Agrippína névnapjai, Agrippína név becézése és más érdekességek:

● Az Agrippína név eredete: ókori római

● Az Agrippína név jelentése:

farfekvéssel született ( Az ókori római Agrippa férfinév női párja )

● Az Agrippína név becézése / Agrippína becenevei:

Grippi, Grippina, Agri, Agrika

● Agrippína névnapja:

február 5.
● Az Agrippína név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Agrippína név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Agrippína névről? Görgess lejjebb!
Az Agrippína az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Agrippína névről

● Az Agrippína név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Agrippína név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + P ( 7 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 55 ( 5 + 5 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Agrippína névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Agrippína név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Agrippína név ? Jó helyen jársz!
Az Agrippína: 9 betűből álló női név / lány név
Az Agrippína név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Agrippína név magánhangzói: A, I, Í,
Az Agrippína név mássalhangzói: G, N, P, R,
Az Agrippína név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Agrippína névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Agrippína névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Agrippína névvel kapcsolatban. az Agrippína név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Agrippína név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Agrippína név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Agrippína névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Agrippína név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Agrippína nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Agrippína névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!