Asszunta - Az Asszunta név jelentése, Asszunta névnapjai, Asszunta név becézése és más érdekességek:

● Az Asszunta név eredete: latin - olasz

● Az Asszunta név jelentése:

( a mennybe ) felvett

● Az Asszunta név becézése / Asszunta becenevei:

Szunti, Szunta, Aszi, Aszu, Aszuka

● Asszunta névnapja:

április 7.augusztus 15.
● Az Asszunta név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Asszunta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Asszunta névről? Görgess lejjebb!
Az Asszunta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Asszunta névről

● Az Asszunta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Asszunta név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Asszunta névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Asszunta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Asszunta név ? Jó helyen jársz!
Az Asszunta: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Asszunta név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Asszunta név magánhangzói: A, U,
Az Asszunta név mássalhangzói: SZ, N, S, T,
Az Asszunta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Asszunta névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Asszunta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Asszunta névvel kapcsolatban. az Asszunta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Asszunta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Asszunta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Asszunta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Asszunta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Asszunta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Asszunta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!